Steliana Sima, noi informații despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Cum se simte interpreta de muzică populară

Angela Sabău |
Data publicării:
Steliana Sima și Maria Ciobanu   sursa foto: Facebook
Steliana Sima și Maria Ciobanu sursa foto: Facebook

Steliana Sima a sunat-o pe Maria Ciobanu în SUA pentru a afla cum se simte, după ce a auzit că starea ei de sănătate nu este una bună. 

Steliana Sima șia făcut griji pentru buna sa prietenă, Maria Ciobanu, după ce a auzit vești proaste în legătură cu starea de sănătate a interpretei de muzică populară. Amintim că Maria Ciobanu s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. 

Steliana Sima și Maria Ciobanu au fost întotdeauna foarte apropiate, mai ales că artista a propus-o pe Steliana  la Ansamblul Ciocârlia atunci când s-a pensionat. De asemenea, Maria Ciobanu a venit în România special pentru a cânta la  botezul primului nepot al Stelianei.

„Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă, eram tânără și eu eram în prag de pensie. Și acum, uite că am venit să fiu alături de ea la botez, că la nuntă nu am putut să vin că eram în America.

S-a întâmplat cu pandemia asta, Dumnezeu să ne salveze să nu mai avem de acum încolo nicio opreliște să ne bucurăm și să ne veselim. Cu toții să fim sănătoși, că cea mai mare avere a omului este sănătatea. Vă mulțumesc că m-ați susținut ani de zile și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat zile să pot să ajung la botez la prietena mea”, spunea atunci Maria Ciobanu.

Citește continuarea pe Spectacola și află toate detaliile despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel