Tudor Gheorghe, despre problema de sănătate pentru care s-ar RETRAGE: Vine o asemenea zi pentru oricare dintre noi. Mi-am făcut o promisiune!

Tudor Gheorghe - Foto: Facebook Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe - Foto: Facebook Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe a vorbit despre retragerea de pe scenă și promisiunea pe care și-a făcut-o.

La cei 76 de ani, Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din țara noastră, cu o carieră de mai bine de 50 de ani, cu o mulțime de concerte la activ atât în țară cât și în străinătate, nenumărate piese celebre.

Tudor Gheorghe a dezvăluit care ar fi motivele pentru care s-ar retrage de pe scenă și l-as face să nu mai cânte în fața spectatorilor.

Chiar dacă nu știe dacă va mai cânta până la 80, 85 sau 90 de ani, și-a făcut o promisiune și nu vrea să se lase de ea.

Mai exact, artistul și-a spus că atunci când genunchii și glasul vor începe să-i tremure, nu va mai urca să cânte în fața spectatorilor.

"Vine o asemenea zi pentru oricare dintre noi. Nu știu când va sosi acea zi pentru mine. Eu nu-mi fac asemenea calcule. Nu-mi spun nici ceva de genul: Voi cânta până la 80 de ani. Sau 85 de ani! Sau 90! Nici pomeneală! Mi-am făcut o promisiune și am de gând să mă țin de ea.

Ce mi-am promis? Mi-am spus că atunci când genunchii îmi vor începe să tremure, atunci e semn că nu mai pot urca pe scenă.

Atunci când o să-mi tremure glasul, atunci nu voi mai urca să cânt în fața spectatorilor. Nu voi fi penibil! Însă, pentru moment, am încă puterea necesară de a susține constant tipul de concert cu care fanii mei sunt deja obișnuiți!", a declarat Tudor Gheorghe, pentru Impact.ro.

Tudor Gheorghe, sfâșiat de durere după ce COVID-19 i-a luat soția: îmi lipsește! Nu e ușor să pierzi pe cineva lângă care ai trăit o viață, peste 50 de ani

 

Mai mult, pe 26 ianuarie, s-a împlinit un an de când Tudor Gheorghe trăiește singur, după ce marea sa iubire, femeia alături de care a stat mai bine de 50 de ani din viață, actriţa Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață, la vârsta 86 de ani din cauza COVID-19.

"Odată ce mi-a luat-o pe doamna Geta nu mai are ce să-mi mai ia. Mi-am găsit puterea în muncă. M-a ușurat munca, nu e ușor să pierzi pe cineva lângă care ai trăit o viață, peste 50 de ani! Azi, cel mai mult îmi lipsește doamna Tudor. Toate vacanțele cu ea îmi lipsesc, erau unice.

Plecam prin sindicat, cu bilete, așa era pe atunci. Am plecat într-un circuit prin țară și am uitat-o în gară. Eram cu gândurile mele, m-am urcat în alt tren. A trecut cu trenul și am vazut-o pe peron cu două valize lângă ea. Zic: Aoleo, asta e nevasta-mea! Îi spuneai doamnă de cum o vedeai, avea o eleganță, un rafinament, o sensibilitate aparte!", a declarat Tudor Gheorghe, la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel