5 MOTIVE pentru care să ții plante în casă și în jurul casei tale

DCMedical Team |
Data publicării:
imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Plantele de apartament au beneficii surprinzătoare asupra sănătății tale.

Micile plante încântătoare îți pot înveseli uneori ziua, mai ales când stai în casă în cea mai mare parte a timpului.  Plantele îți pot aduce liniște și confort atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Atunci când aveți anxietate foarte gravă, depresie sau orice alte tulburări emoționale, plantele vă pot crea un sentiment de calm.

Chiar și ingerarea de ierburi precum menta și busuiocul vă va ajuta va probleme digestive și vă va ajuta să vă calmați. Levănțica și aloe sunt niște plante foarte bune de păstrat atunci când ai nevoie de ceva pentru ameliorarea stresului și apoi de primul ajutor cu aloe.

1. Plantele de apartament pot oferi beneficii de ameliorare a alergiilor

Atunci când aveți plante de apartament, s-ar putea să observați că aveți mai puțin praf - acest lucru se datorează faptului că plantele de apartament sunt filtre naturale care pot prinde alergenii și orice altceva din aer și ajută la filtrarea acestuia pentru un aer mai proaspăt și mai curat.

Unele plante de apartament excelente care sunt cunoscute pentru beneficiile de ameliorare a alergiilor sunt plantele chinezești veșnic verzi sau crinii. Cu toate acestea, violetele și alte plante care au frunze texturate pot fi mai bune pentru a filtra orice particule din aer.

Dar aveți grijă la orice plante care produc polen, deoarece polenul poate de fapt să înrăutățească alergiile.

Cotește continuarea pe Spectacola și află care sunt celelalte patru motive pentru care ar trebui să ții plante pe lângă casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel