5 zodii care se potrivesc cu nativii din Leu

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

Iată care sunt cele mai compatibile cinci zodii cu nativii din Leu. 

Iubirea de sine este ceea ce face cel mai bine Leul zodiacului. Această Energie a Marelui Leu înseamnă totul să înveți cum să te prezinți și să fii cel mai mare campion al tău, ceea ce am putea cu toții să facem ceva mai mult.

Iată cinci cele mai compatibile zodii cu Leul.

BALANȚĂ

Adezivul care leagă o Balanță și un Leu împreună este de bun gust. Împreună, limbajul lor de dragoste este unul din lucrurile cele mai fine din viață. Nu este vorba doar de a cheltui mulți bani; este vorba de satisfacerea aprecierii lor naturale pentru artă, frumusețe și lux. Indiferent dacă este vorba de a lua o oră de gătit împreună sau de a cunoaște versuri, nu există niciun colț de cultură pe care acești doi să nu-l devoreze împreună. Și în timp ce Balanțele au reputația de a fi indecise (nu pot alege între ravioli și somonul la grătar), Leii sunt fericiți să „urce și să conducă nava.”

LEU

Leii se înțeleg bine cu alți Lei. De fapt, uneori ei sunt singurii care înțeleg cu adevărat câtă dragoste trebuie să dea. Aceasta este o pereche care își va scoate în evidență adevăratul sine. La urma urmei, un Leu care se străduiește în permanență să te cunoască pe tine real, cel din spatele selfie-urilor frumoase de pe Instagram. Acești doi se vor împinge reciproc pentru a se descoperi cine sunt, nu doar cine cred că ar trebui să fie. Dar vor exista și o mulțime de selfie-uri - sunt Lei.

BERBEC

Sunt un duo dur, dar sunt de obicei pe aceeași lungime de undă. Ca semne de foc, Berbecul și Leul favorizează ambele manifestări de afecțiune și respectă abordarea celuilalt a romantismului. Nu vă așteptați la 72 de ore de mesaje text vagi înainte ca o a doua întâlnire să apară în calendar sau orice „orbitare” fără final real. Berbecii se mișcă repede când le place cineva și să spunem că Leii nu sunt aprinși prin subtilitate.

SĂGETĂTOR

Chimia fizică dintre Săgetător și Leu este în afara clasamentului. Aceștia sunt ca Golden Retriever: multă energie și dragoste cinetică. Asta înseamnă lupte de gâdilat în parc (toți ceilalți își pot da ochii peste cap, dar este distractiv), călare pe cai (Săgetătorul este centaurul, la urma urmei), lecții de box, yoga fierbinte și mult sex. Când, în cele din urmă, își trag respirația, aceste cupluri împărtășesc un sentiment de optimism și o apreciere pentru o conversație bună.

GEMENI

Aceasta este o alegere puțin îndrăzneață, deoarece compatibilitatea zodiacală este de obicei determinată mai întâi de element (semnele de foc sunt întotdeauna numărul 1 pentru alte semne de foc și așa mai departe). Dar nu te lăsa păcălit de magia combinației dintre semnul de aer al Gemenilor și semnul de foc Leilor. Gemenii sunt adorabili, flirtează și sunt inteligenți. În plus, nu îi deranjează să-și lase partenerii să preia conducerea. Carisma și energia naturală a unui Leu pot ține pe loc privirea geamănului zburător. Acești doi sunt tineri la inimă și aventuroși, așa că așteptați întâlniri oriunde, de la explorarea unui parc de distracții abandonat până la o noapte sub cerul înstelat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel