Anca Pandrea a aflat cauza problemelor de sănătate. ”Mi-a zis că trebuie neapărat să consum”

Sonia Baciu |
Data publicării:
Anca Pandrea. FOTO Facebook @AP
Anca Pandrea. FOTO Facebook @AP

Actrița Anca Pandrea a dezvăluit faptul că se confruntă cu probleme de sănătate, de mai mulți ani.

Anca Pandrea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România. Aceasta a suferit enorm când l-a pierdut pe soțul ei, Iurie Darie, cu care împărțea atât platourile de filmare, cât și cele mai frumoase momente din viață. În ultima vreme însă, se pare că aceasta s-a confruntat și ea cu mai multe probleme de sănătate. Artista spune că a leșinat în repetate rânduri, fapt ce a pus-o în alertă. Acum actrița spune că a aflat din ce cauza avea aceste simptoame.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

"Nu puteam mișca mâna stângă"

Actrița a trecut prin clipe cumplite recent, când a leșinat ultima dată. Aceasta s-a trezit din senin pe jos, iar partea și mai gravă este că, din cauza căderii, și-a fracturat mâna.

„Am stins lumina în bucătărie și în curte iar pe hol, când să pun mâna pe clanță, m-am trezit jos. M-am tras până la pat. Nu puteam mișca mâna stângă, am început să dau telefoane. Era ora 22.00, mi-a răspuns Dana, o prietenă, am chemat-o, m-a îmbrăcat și ne-am dus la Spitalul de Urgență Floreasca. Am osul fracturat puțin mai jos de umăr, sunt cu orteză. Am avut mare noroc că Dumnezeu mi-a trimis un rezident să mă vadă, doctorul Boloș, căruia vreau să-i mulțumesc. Am fost la radiografie, la camera de triaj a venit și Victor. În nici zece minute, era și el la Urgențe. Apoi am căutat până la 3 noaptea o farmacie non-stop care să și aibă medicamentul prescris. Am la orteză vreo 20 de arici, ne chinuim, nu-i nimeresc să-i deschid să-mi dau cu cremă”, a spus Anca Pandrea.

Citește mai departe pe Spectacola.ro

Vezi și: Delia, afectată de depresie și anxietate: Dispare și reapare. Să nu te lași dărâmat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel