Apare un NOU vaccin, mult mai puternic împotriva tulpinilor COVID-19

Apare un nou vaccin, FOTO unsplash
Apare un nou vaccin, FOTO unsplash

Un vaccin care să combată noile tulpini de coronavirus ar putea fi gata de desfăşurare până în toamnă, a anunțat echipa din spatele vaccinului Oxford-AstraZeneca.

Prof. Andy Pollard, de la Universitatea Oxford, a declarat că intenţionează deja să modifice vaccinul printr-un proces relativ rapid.

Potrivit reprezentanților Oxford-Astrazeneca, vaccinul lor ar putea reduce transmisia cu până la 67%. Ceea ce înseamnă că vaccinarea ar putea încetini semnificativ răspândirea galopantă a noilor tulpini de coronavirus.

„Ambiţia noastră este să fim pregătiţi pentru următoarea rundă de imunizări care ar putea fi necesare pe măsură ce vom intra în iarna viitoare.”, a declarat Sir Mene Pangalos, vicepreşedinte executiv de cercetare şi dezvoltare biofarmaceutică la AstraZeneca, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel