”Capcana” telefonului mobil. Actorul Gabriel Răuță: nu am și nici nu am avut conturi pe Facebook sau Instagram

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sală de cinema, teatru. Foto: Pixabay
Sală de cinema, teatru. Foto: Pixabay

Actorul Gabriel Răuță vorbește, pentru Spectacola, despre producția Perfetti sconosciuti, realizată în pandemie.

Actorul Gabriel Răuță povestește cum au decurs filmările pentru ”Complet necunoscuți”, adaptarea românească a producţiei Perfetti sconosciuti, în regia lui Octavian Strunilă, realizată în pandemie. Producția va putea fi vizionată din 24 septembrie în cinematografele din toată țara. 

După ce a fost primit de către publicul cinefil cu mare entuziasm la festivalurile de profil, Complet necunoscuți ajunge pe marile ecrane din toată țara, aducând în prim-plan povestea unei cine de neuitat între prieteni de-o viață cu ocazia eclipsei de lună. Ceea ce pare a fi o seară tipică se transformă radical când gazda, Maria (Anca Dumitra) propune un joc. Cu toții trebuie să își așeze telefoanele pe masă și să citească cu voce tare sau să răspundă la apeluri în fața tuturor. Un joc aparent inocent dezvăluie secrete șocante, toate ducând la un final neașteptat.

Întrebat dacă are cont pe rețelele sociale, actorul a declarat:

”Uite, jur să spun adevărul și numai adevărul: nu am și nici nu am avut conturi pe Facebook sau Instagram; nu dețin nici măcar un profil incognito, cum periodic mă tachinează unii care sunt pe aceste rețele de socializare, dar, într-un mod amuzant, afla multe informații după mine. Colegii mei de la Comedy.Show (o trupă de teatru de improvizație din care am făcut parte mai mulți ani) mi-au făcut într-un an o surpriză și au creat o pagină numită La Mulți Ani, Gabriel Răuță!, astfel încât oamenii care doresc, să mă poată felicita de ziua mea.

Am citit atunci mesajele lor, le-am mulțumit, iar a doua zi pagina a fost închisă. A fost practic fix ca un show de teatru de improvizație, creat pe loc, pentru oamenii din ziua respectivă. Evident că postura de off social media (am conturi pe LinkedIn și Pinterest, dar nu-mi amintesc să fi postat vreodată ceva, deci nu se pun) are și avantaje și dezavantaje; nu le trec în revistă acum. Vreau doar să fac două observații; prima ar fi că poți să tânjești după ceva chiar dacă nu ai avut. A doua: am convingerea că rețelele de socializare sunt un mijloc real de conectare la realitățile și modalitățile artistice din întreagă lume și dovadă a fost felul în care au funcționat ele pe perioada pandemiei”.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel