Copilaș de un an, mort după ce s-a înecat cu o bomboană: rudele au vandalizat autoutilitara și l-au bătut pe ambulanțier

DCMedical Team |
Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

Un copilaș de numai un an din județul Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Rudele micuțului și-au vărsat nervii pe ambulanțier și autoutilitara cu care a venit la intervenție.

Un copilaș de numai un an a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia micuțului a cerut ajutor la 112, însă pentru a parcurge distanța de 30 de kilometri până la colonia de romi din Derna, unde era copilașul, a fost necesară aproximativ o jumătate de oră. Nervoși că a durat atât de mult, membrii familiei și rudele au agresat ambulanțierul și au vandalizat mașina. 

Familia copilului a sunat la numărul de urgenţă 112 la ora 20.46, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, Camelia Roşca, citat de ebihoreanul.ro.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă paramedicii de la Detaşamentul de pompieri din Marghita. La sosirea echipajului, rudele copilului au devenit violenţi, echipajul a fost agresat verbal şi fizic, autoutilitara a fost vandalizată. Au spart parbrizul, geamurile de la uşa din spate", susţine Roşca.

Echipajul a străbătut cei 30 kilometri până la Derna în aproximativ o jumătate de oră şi a ajuns la ora 21.18, rudele copilului reproşându-le paramedicilor întârzierea. "I-au înjurat şi ameninţat pe membrii echipajului, iar pe şoferul autoutilitarei l-au şi lovit", spune sursa citată, în urma loviturilor acesta alegându-se cu contuzii în zona capului şi abdomenului care, din fericire, au fost uşoare şi nu au necesitat internarea.

Copilul a fost găsit şi preluat de paramedici în stop cardiorespirator. "Pe tot drumul, până la întâlnirea cu un alt echipaj pornit de la Oradea, cel de Terapie Mobilă, şi ulterior, după preluare, s-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, copilul nu a răspuns. La ora 22.20, copilul a fost declarat decedat", a mai declarat Roşca. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel