Cum te influențează planeta care-ți guvernează zodia

Adisa Codruț |
Data publicării:

Fiecare zodie este guvernată de câte o planetă, iar astrele își lasă, fiecare, o amprentă aparte. 

Planetele au un rol important şi vin cu o energie aparte, care se contopeşte cu energia semnelor pe care le guvernează, și au o influenţă aparte şi asupra celorlalte semne zodiacale, scriu cei de la astrosens.ro. Planeta guvernatoare a semnului / ascendentului tău:

Berbec (21 martie – 19 aprilie) - Berbecul este condus de Marte. Marte este Zeul Războiului și planeta acțiunii și curajului. Berbecul este hotărât și impulsiv, susținut de foc și curaj, făcându-te primul care acceptă o provocare și îi conduce pe alții spre victorie. Berbec, ca prim semn al zodiacului, ești cel mai mare "copil" din această familie. Tu stabilești ritmul în timp ce restul lumii joacă. Forța ta te duce acolo unde trebuie să ajungi. Pur și simplu, ești un războinic. Conform mitologiei romane antice, Zeul Războiului. Marte înseamnă energie, pasiune și auto-pornire, lăsând Berbecului o încredere inerentă, de netăgăduit. Nu numai că știi că vei face treabă, dar ești sigur că nu există nimeni mai potrivit pentru asta. Acesta este Marte care vorbește.

Taur (20 aprilie – 20 mai) - Taurul este condus de Venus. Venus este planeta iubirii și a banilor, iar pentru un Taur acestea sunt numărul 1 și 2 pe lista dorințelor de a se simți stabil și inspirat. Taurul este un iubitor al tuturor lucrurilor plăcute, moi, delicioase, luxoase și scumpe. Când te gândeşti la Venus, șansele sunt ca mintea ta se se îndrepte către dragoste, frumusețe. Iubitor de mâncare bună, de țesături fine, de artă plastică și de dragoste, te atrag toate lucrurile plăcute din punct de vedere estetic. Influența lui Venus este puternică în semnul Taurului, încurajând nativii să-și răsfețe simțurile. Zeița Iubirii joacă, de asemenea, un rol în loialitatea și angajamentul tău profund față de cei de care îți pasă. Ea nu se încurcă când vine vorba de inima ei, și nici tu.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) - Gemenii sunt conduși de Mercur. Mercur este planeta comunicării, iar Gemenilor le place să vorbească și să împărtășească gânduri, idei, mistere și filozofie. Mercur guvernează, de asemenea, conștiința, comunicarea nonverbală și tehnologia. În mitologia romană, Mercur, despre care se credea că este mesagerul zeilor, a oferit știri și a împărtășit opinii. Planeta îi încurajează pe Gemeni să facă același lucru, de unde și natura lor vorbăreaţă. Toate cele trei semne de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) sunt ambiţioase pe plan intelectual, dar accentul pus de Mercur pe minte îi încurajează pe Gemeni în special să învețe, să gândească și să împărtășească mai mult.

Rac (21 iunie – 22 iulie) - Racul este guvernat de Lună. Luna este reprezentativă pentru emoțiile noastre, femininul, apa, întunericul care trăiește în noi toți (partea întunecată a lunii) și fazele prin care trecem cu toții în mod natural. Racii sunt în contact cu emoțiile lor, care pot fi foarte intense uneori şi uşor schimbătoare. Luna reprezintă, de asemenea, figura cerească a „mamei”, influențând Racii să fie profund legaţi de casă și familie și să dezvolte o înclinație pentru a-i îngriji pe ceilalţi. În curând îți vei da seama că, datorită influenței Lunii, cauți de la alții exact ceea ce oferi tu: siguranță și confort.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel