Dragoș Bucur, boala de care suferă de 19 ani. Diagnosticul l-a făcut să ia decizii RADICALE

DCMedical Team |
Data publicării:

Dragoș Bucur, pe care l-ai văzut de multe ori la emisiunea "Visuri la cheie", difuzată de PRO TV, suferă de 19 ani de o boală gravă. 

Dragoș Bucur a dezvăluit că are diabet. Culmea, această boală l-a disciplinat și l-a făcut alt om.  

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt două categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici, odată făcută asta, lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că, dacă nu aveam diabet, aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea.”, a declarat Dragoș Bucur în urmă cu ceva timp.

”Pentru non-diabetici, e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva ... știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge. Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat.”, a spus actorul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel