Horoscopul Celtic dezvăluie arborele care te reprezintă, în funcţie de data naşterii

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop: Arborele care te reprezintă    Foto: pixabay.com
Horoscop: Arborele care te reprezintă Foto: pixabay.com

Ce arbore te reprezintă? O salcie plângătoare? Sau un stejar puternic? Află ce tip de copac eşti în horoscopul Celtic, după data naşterii tale!

Astrologia celtică se bazează pe ideea că timpul nașterilor noastre este legat de formarea personalității și comportamentului nostru. Sistemul astrologic al arborelui celtic a fost dezvoltat din cunoștințele druizilor despre ciclurile pământului și legătura lor profundă cu copacii. Ei credeau că arborii cuprind o înțelepciune infinită și că propriile noastre personalități umane pot fi asociate cu diferite tipuri de copaci.

Mesteacăn - Realizatorul: 24 decembrie - 20 ianuarie

Semnele de mesteacăn sunt adesea foarte motivate și îi motivează pe ceilalți. Căutați întotdeauna mai mult, căutați orizonturi mai bune și atingeţi ţeluri mai înalte. Semnele de mesteacăn (la fel ca arborele propriu-zis) sunt tolerante, dure și rezistente. Sunteți capabili și sunteți lideri naturali, preluați adesea comanda atunci când o situație necesită conducere. Faceți orice să preluați conducerea. Când sunteți în contact cu partea voastră mai sensibilă, aduceți și frumusețe în spații sterpe, luminând o cameră cu farmecul şi inteligența dvs. Semnul este compatibil cu Viţa de vie şi Salcia.

Sorb - Gânditorul: 21 ianuarie - 17 februarie

Aceștia au o minte filosofică. Cei cu energie de sorb sunt vizionari plini de gânduri, cu idealuri înalte. Gândurile tale sunt originale și creative, atât de mult încât alții te pot înțelege greșit. Deși poate păreți că aveți un exterior rece, ardeți din interior cu idealurile voastre pasionale. Această pasiune interioară îți oferă motivație pe măsură ce îți faci drum prin viață. Ai o abilitate naturală de a transforma situațiile și oamenii din jurul tău prin simpla ta prezență. Sunteți extrem de influenți într-un mod liniștit, iar alții vă caută perspectivele unice. Un Sorb se înţelege bine cu semnele Iedera și Păducel.

Frasin - Vrăjitorul: 18 februarie - 17 martie

Aceşti nativi sunt gânditori liberi. Semnele Frasin sunt imaginative, intuitive și în mod natural artistice. Acest semn are tendința de a fi uneori retras, dar asta doar pentru că peisajul său interior este în continuă mișcare. Sunteți în legătură cu muza dvs. și vă inspirați cu ușurință din natură. La fel, inspirați oamenii şi aceştia vă caută pentru personalitatea voastră încântătoare. Aveți un puternic interes pentru artă, scriere (în special poezie), știință și teologie (chestiuni spirituale). Sunteți într-o stare constantă de auto-reînnoire și rareori puneți preț pe ceea ce cred ceilalți despre voi. Semnele Frasin se asociază bine cu semnele Salcie și Trestie.

Arin - Pionierul: 18 martie - 14 aprilie

 

Citește continuarea pe Astrosens și află ce arbore te reprezintă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel