Horoscopul iubirii: zodia care e favorizată de astre și va avea un weekend de vis

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Weekendul care tocmai a început aduce un nou început unor zodii, iar altora le trimite un semnal de alarmă, un „steag roșu” în ce privește iubirea.

Vineri, Mercur și Uranus, planeta schimbării, se armonizează, aducând conexiuni și conversații surpriză. Duminică, o conexiune Marte - Uranus te face să te simți mai aprins și mai plin de viață - perfect pentru a începe discuţii cu cineva de care eşti interesat/ă. Se apropie și sezonul Fecioarei, aducându-te înapoi pe pământ după marea 'petrecere' care a fost sezonul Leului. Dar nu te întrista! Profită de ultimele zile din semnul de foc să încingi atmosfera în acest weekend.

Luni, această atmosferă serioasă continuă atunci când Venus și Saturn, planeta structurii, se conectează. Acest lucru descurajează flirtul superficial sau legăturile, dar este vremea astrologică perfectă pentru experiențe serioase de construire a relațiilor. Marți, Mercur și Neptun tulbure se opun reciproc, creând condiții pentru o comunicare neclară. Întârziați orice conversaţii importante până joi, când Mercur se conectează cu Pluto și deschide ușa pentru discuții majore care vă pot schimba (constructiv!) viața de cuplu.

BERBEC

Acest weekend = puţin deşert în viața ta amoroasă. De fapt, întreaga săptămână nu este chiar cine ştie ce ... și datorită sezonului Fecioară care te-a transformat într-o persoană ocupată, această atmosferă nu se schimbă prea curând. Dacă eşti singur, nu te aştepta la multe conexiuni noi, dar dacă eşti cuplat sau te vezi cu cineva, acesta ar putea fi de fapt un moment destul de productiv. Dacă doreşti să îţi transformi pasiunea pentru acea persoană în ceva mai serios, conexiunea lui Venus și Saturn face ca ziua de luni să îți aducă focul necesar pentru această mişcare!

TAURUL

Ooh la la! Te simți aprins și plin de viață și, norocos, stelele îți trimit toate calitățile! Acest weekend ar putea începe lent, în timp ce te trezești din somnul de pisică de o lună, din sezonul Leului, dar când Soarele intră în Fecioară lun, ești gata să pleci! Aceasta este o săptămână minunată pentru a decide exact cine / ce vrei în viața ta amoroasă, să fii îndrăzneț și să mergi să îl obţii. Dacă ești singur/ă, ai grijă miercuri. Opoziția Mercur / Neptun este un steag roșu pentru oamenii care joacă jocuri sentimentale, așa că fii cu ochii pe jucători!

GEMENI

Acesta este un weekend pentru lansare. Indiferent dacă ești singur/ă sau luat/ă, există o mulțime de lucruri neterminate din relațiile anterioare care te trag în jos. Aceasta este șansa ta de a te scufunda profund, de a revizui trecutul, de a învăţa lecții pozitive acolo unde poţi și de a merge mai departe. Restul săptămânii este o vreme excelentă pentru a-ți readuce viața amoroasă în prim plan pe bune, pentru a te apropia de partenerul tău și pentru a-ți lua în serios viața amoroasă. Lucrurile se mișcă încet săptămâna aceasta, dar nu uita că lucrurile bune vin la cei care așteaptă!

RAC

Săptămâna aceasta este pentru toți Racii singuri! Dacă eşti în căutarea iubirii, aceasta este săptămâna pentru a arunca o plasă largă. Începe să glisezi pe aplicațiile matrimoniale, ieși din cochilie pentru a te prezenta unei eprsoane atrăgătoare la bar sau pur și simplu trimite mesaje prietenoase unei persoane speciale. Știm - ești timid/ă, nu-ți place să te pui acolo în faţă, dar fă un salt de credință! Adu ceva sau pe cineva nou în viața ta amoroasă. 

citește continuarea pe Astrosens ș iaflă previziunile pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel