O femeie și-a comandat pizza, dar când a vrut să mănânce din ea a avut un șoc. De necrezut ce „ingredient” periculos a găsit/ FOTO

Adisa Codruț |
Data publicării:

O femeie a avut parte de un șoc, după ce și-a comandat o pizza și a vrut să mănânce din ea.

Gemma Barton din Thornton Cleveleys, Lancashire (Marea Britanie) avea poftă de pizza, motiv pentru care a decis să facă o comandă la un celebru lanț de restaurante fast food. La scurt timp după ce curierul a adus comanda, femeia a început să mănânce din pizza fără să se gândească la ce urma să se întâmple.

În timp ce mânca, la un moment dat, atenția i-a fost atrasă de un detaliu bizar. Inițial, aceasta a crezut că este vorba doar despre un ingredient din mâncare. Totuși, când a privit mai atent, aceasta a realizat că în pizza este un șurub cu piuliță, de mărimea unei măsline.

Enervată la culme de ceea ce a descoperit, aceasta nu a mai stat pe gânduri și a fotografiat pizza comandată. Ulterior, Gemma a publicat fotografiile pe rețelele de socializare,  stârnind numeroase comentarii și reacții în rândul internauților.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce s-a întâmplat după ce femeia a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel