Prima companie aeriană din lume care și-a vaccinat TOȚI ANGAJAȚII contra COVID-19

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Avion El Al. Foto: Facebook
Avion El Al. Foto: Facebook

Compania aeriană israeliană El Al a anunțat sâmbătă, într-un comunicat, că tot personalul său a fost vaccinat împotriva COVID-19. Alte două companii aeriene vin tare din urmă. 

El Al este acum prima companie aeriană din lume care și-a vaccinat toți angajații, incluzând aici piloții, echipajele de zbor, agenții de securitate și agenții de la sol.

Angajații El Al au fost vaccinați cu vaccinul COVID-19 produs de Pfizer BioNTech, Israel fiin țara care a achiziționat o mare cantitate de vaccinuri de la această companie pentru a-și vaccina întreaga populație eligibilă. 

Cu toate acestea, pentru a combate răspândirea noilor tulpini de coronavirus, cel mai mare aeroport din Israel va rămâne închis cel puțin până pe data de 21 februarie.

Într-un comunicat emis de Israir, concurentul local al lui El Al, reprezentanții acestuia au anunțat că 95% dintre piloții săi au primit prima doză de vaccin.

De asemenea, compania Arkia Israel Airlines a anunțat, la rândul ei, că aproximativ 70% dintre angajații au fost vaccinați împotriva COVID-19.

El Al ar trebui să opereze începând de lunea viitoare, zboruri directe de urgență către New York și Dubai, a anunțat Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel