Prof. Dr. Horace Roman, Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină din București

Cătălina Burghelea / 09 ian 2019 / 19:54
eusiendometrioza.ro
eusiendometrioza.ro

Prof. Dr. Horace Roman, unul dintre medicii români care excelează pe plan mondial în tratamentul chirurgical și managementul endometriozei, urmează să primească, la începutul lunii februarie, titlul de Doctor Honoris Causa, pentru merite deosebite aduse în domeniul medical.

Profesorul român activează medicina, de aproape trei decenii, în diverse centre universitare de renume din Europa. Este cetățean francez și unul dintre reputații medici pe plan mondial care și-au dedicat activitatea cercetării și tratamentului endometriozei.

În prezent este medic primar chirurg la Clinica Tivoli Ducos din Bordeaux, Franța.

Datorită activității sale profesionale impresionante, Universitatea de Medicină din București a decis sa îi acorde medicului Horace Roman titlul de Doctor Honoris Causa, la propunerea domnului Profesor Dr. Nicolae Suciu.

Ceremonia de decernare a titlului va avea loc în data de 6 februarie 2019, în cadrul Rectoratului Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

sursă: eusiendometrioza.ro

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy