Record la Maratonul Vaccinării București: 20.360 persoane vaccinate împotriva COVID-19!

Dana Lascu |
Data publicării:
Maratonul Vaccinării București. Foto: Ro Vaccinare
Maratonul Vaccinării București. Foto: Ro Vaccinare

Record înregistrat la Maratonul Vaccinării din București, unde în mai puțin de trei zile 20.360 persoane au făcut vaccinul COVID-19! Vaccinarea s-a făcut fără programare. 

La Maratonul Vaccinării din București au fost voluntari 1.349 de medici, rezidenți, asistenți medicali și studenți.

Maratonul s-a desfășurat în două locații: Sala Palatului (unde au fost 12.650 persoane vaccinate) și Biblioteca Națională (unde au fost 7.710 persoane vaccinate);

Practic, au fost organizate 50 de fluxuri de vaccinare, unde s-au vaccinat un număr RECORD de persoane în mai puțin de trei zile: 20.360 persoane. Acestea vor face lrapelul peste trei săptămâni!

Vaccinul COVID-19 folosit a fost Comirnaty produs de Pfizer, acesta fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani, a anunțat CNCAV pe platforma Ro Vaccinare.

Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" București, în parteneriat cu Colegiul Medicilor București, Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului București, Societatea Studenţilor la Medicină București și Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), și al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel