Sedii secundare pentru Ambulanță în Olt. La cât se ridică investiția

Adisa Codruț / 26 sep 2019 / 19:02
Ambulanță
Ambulanță

Consiliul Judeţean Olt finanţează construirea unor sedii secundare pentru Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă în zona de nord a judeţului.

Ambulanță, Olt. Consiliul Judeţean Olt alocă 7,5 milioane de lei pentru construirea unor sedii secundare pentru Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă în zona de nord a judeţului Olt, la Dobroteasa, potrivit unui proiect aprobat joi de consilierii judeţeni.

Potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu, realizarea unor substaţii/sedii secundare pentru ISU şi Ambulanţă la Dobroteasa va reduce timpul de intervenţie al echipajelor acestor instituţii.

"Este vorba despre două sedii secundare, unul pentru pompieri şi unul pentru Ambulanţa judeţului Olt. (...) În momentul de faţă nordul judeţului nu este acoperit, o parte din localităţile din nord sunt deservite de către Dragăşani, o parte de Slatina şi o alta parte de Scorniceşti. Credem că prin înfiinţarea unui punct pentru ambele instituţii, se reduce foarte mult timpul de intervenţie pentru toată zona de nord", a spus Oprescu, potrivit Agerpres.

Sediile secundare pentru ISU şi Ambulanţă, de la Dobroteasa, vor fi ridicate pe un teren pus la dispoziţie de această comună. CJ Olt investeşte în prezent şi în sediul secundar pentru Ambulanţă în municipiul Caracal, obiectivul urmând a fi dat în folosinţă anul viitor.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy