Sorina Pintea, reținută pentru 24 de ore. DNA, informații oficiale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sorina Pintea
Sorina Pintea

Sorina Pintea a fost reținută pentru 24 de ore, informează procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Fostul ministru al Sănatății este acuzat de luare de mită în formă continuată.

 

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 29 februarie 2020, a inculpatei PINTEA SORINA, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, județul Maramureș, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată," informează DNA.

Citește mai multe pe DCNews.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel