Starea de sănătate a pilotului Andrei Criste. Medici: pacientul este conștient, cooperant

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Pilot  FOTO: MApN/Facebook
Pilot FOTO: MApN/Facebook

Pilotul Andrei Criste, implicat în accidentul aviatic de zilele trecute, a fost operat miercuri, 21 aprilie, la Spitalul Militar Central din București. 

Reprezentanții Spitalului Militar din București, unde a fost dus pilotul accidentat zilele trecute, precizează că acesta a fost operat și este conștient, cooperant, dar și că beneficiază de suportul unui psiholog. 

”Locotenent-comandorul Andrei Criste a fost operat, ieri, în Blocul operator al Secției Neurochirurgie. Intervenția chirurgicală a decurs bine, fără evenimente sau complicații intra sau post-operatori care să pună în pericol viața sau integritatea fizică a militarului. Pacientul este conştient, cooperant, orientat temporo-spațial, stabil hemodinamic şi respirator, fiind evaluat zilnic de echipa multidisciplinară constituită din specialişti în neurochirurgie, chirurgie toracică, Anestezie Terapie Intensivă (ATI), medicină de laborator şi imagistică medicală pentru stabilirea conduitei terapeutice. Precizăm că, Locotenent-comandorul Andrei Criste beneficiază de suport psihologic de specialitate. Echipa noastră medicală se află în contact permanent cu familia”, se arată într-un comunicat al Biroulului de Informare și Relații Publice al Spitalului Militar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel