Tot mai mulţi copii bolnavi de COVID-19 la Spitalul Victor Gomoiu. Dr. Diana Ionescu: Din păcate, asta este realitatea!

EXCLUSIV
imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Tot mai mulţi copii ajung la spital infectaţi cu coronavirus. Secţia COVID-19 de la Spitalul Clinic de Copii Victor Gomoiu din București lucrează la capacitate maximă. 

"Sunt copii din toate categoriile de vârstă, de la câteva săptămâni, două săptămâni, trei săptămâni până la adolescenţi, chiar de 17, 18 ani. Deci sunt afectate toate categoriile de copii.", a precizat Diana Ionescu, director medical la Spitalul Clinic de Copii Victor Gomoiu și medic ORL, în exclusivitate pentru DC MEDICAL. 

"Deși am avut o perioadă de stagnare a cazurilor de COVID-19 la copii, iată că acum spitalul este plin. Din păcate, asta este realitatea!", a mai spus directorul medical la Spitalul Clinic de Copii Victor Gomoiu.

Pe lângă transmiterea comunitară, Diana Ionescu, spune că alte două cauze stau la baza infectărilor copiilor: noile tulpini de coronavirus, dar și părinții, care nu se protejază eficient și corect de virusul COVID-19. 

Citește și Medicul Cristian Oancea, semnal de alarmă despre valul 3 și 4 de COVID-19: Nu învăţăm nimic din istorie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel