Vedetă de la Antena 1 are cancer. Anunț făcut în DIRECT, ce ȘANSE i-au dat medicii

DCMedical Team |
Data publicării:
Cancerul
Cancerul

O vedetă de la Antena 1 a anunțat că are cancer. 

Irina Stroia, una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula Iubirii a anunțat, joi, 4 februarie, că are cancer. Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

„Mama se aștepta la chestia asta, este farmacistă, dar în același timp vreau să le duc pe toate puțin singură. Voiam să-i spun când voi afla în ce stadiu este, dar dacă am venit la emisiune a trebuit să-i spun. Este mai mare șocul pentru părinți, pentru că ei sunt și la distanță”, a spus ispita la Antena Stars.

Ce i-au spus medicii

 

„Este șocul psihic. Îmi apar tot felul de întrebări în cap. Este și o perioadă foarte stresantă pentru mine. Am tot amânat. Prima dată când am descoperit boala, medicii mi-au spus că este normal să revină atât de repede, pentru că celulele se multiplică foarte repede. Puteam să operez atunci, dar am zis să luăm calea cea mai ușoară cu tratament. Dacă, ferească Dumnezeu, nu se va putea așa, vom apela la operație. Momentan vreau să lupt eu, pe picioare. Sunt tânără, nu vreau să ajung să mă operez la 25 de ani.”, a precizat Irina Stroia.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ????Mika ♎️???????? (@m.irina.stroia)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel