Victor Rebengiuc șochează după moartea lui Bogdan Stanoevici. "A căutat-o. Eu m-am ascuns cât am putut"

Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook / pagina personală
Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook / pagina personală

Actorul Victor Rebengiuc a reacționat, după moartea lui Bogdan Stanoevici. 

Actorul este de părere că toți cei care nu cred în coronavirus caută moartea cu lumânarea. 

"Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte chiar dacă te protejezi. Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste. 

El (n.r Bogdan Stanoeivici) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale. Asta e situaţia. Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu? În schimb, ascultăm fel de fel de foşti securişti care vin şi spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?", a declarat Victor Rebengiuc pentru România TV. 

Vă reamintim că marți dimineață, 12 ianuarie, Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu viața la 62 de ani. Acesta fusese transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, de la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, pentru a i se face procedura ECMO, un aparat care îi oxigena forțat sângele, în afara organismului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel