ZODIAC: Zodiile care sunt pur și simplu MALEFICE

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiac: Zodii care sunt periculoase. Foto: Pixabay
Zodiac: Zodii care sunt periculoase. Foto: Pixabay

Zodiac. Unele zodii sunt răzbunătoare și nu fac din asta un secret.

Zodiac. Fiecare dintre noi au în jur persoane mereu pregătite să obțină ce doresc indiferent de modul în care fac asta. Pentru aceștia - susțin astrologii - nu e dificil să-și arate adevărata personalitate, chiar dacă este cu prețul rănirii altora: sunt răzbunători, agili și diabolici..

Iată trei dintre aceste zodii:

Balanță - O Balanță, de multe ori, preferă să țină lucrurile pentru ea însăși; iar dacă o persoană vrea să-i taie calea sau să-i împiedice succesul, O Balanță nu va ezita să reacționeze și să facă rău celui sau celei care a deranjat-o. Prin urmare, cel mai bine este să stai departe de o Balanță mai ales dacă nu te place prea mult și încearcă să te ignore.

Rac - Racul poate fi, uneori, și rău. S-ar putea să o facă doar pentru distracție sau ca răspuns la o anumită acțiune a cuiva. Nu sunt oamenii cu care cineva și-ar dori să se încurce, de aceea, cel mai bine este să menții un raport bun cu ei, dacă nu optezi pentru varianta de a sta cât mai departe de Raci.

Săgetător - În timp ce Săgetătorii sunt văzuți ca oameni cu inimă bună, ei pot fi extrem de răi, uneori. Abordarea lor față de viață și de lucruri este diferită și oamenii ar putea să nu fie de acord cu asta. Cu toate acestea, ei nu trăiesc pentru a le face pe plac altora și atâta timp cât sunt fericiți și împăcați cu ei înșiși nu se vor schimba, arată pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel