Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Compatibilitatea dintre zodii este extrem de discutabilă și e nevoie să fie luate în considerare mai multe aspecte din harta natală a fiecarui partener. Însă, la prima vedere, există anumite zodii care nu prea fac casă bună împreună.

Suntem cu toții diferiți, din fericire, Căutăm lucruri diferite, avem pasiuni diferite și poate chiar râdem la glume diferite, Cu toate astea, iubirea ar putea trece peste orice diferență și doi oameni să „trăiască fericiți până la adânci bătrâneți”. Dar cum această situație se întâmplă mai mult în basme, vom analiza un pic ce spun astrele despre relațiile fericite și despre cele care nu prea au șanse să atingă fericirea din povești. 

Evident, acestea sunt câteva idei generale, fiind extrem de importante și alte aspecte din harta natală, cum ar fi poziția lui Venus sau a Lunii. 

Potrivit unor „mituri din popor”, contrastele se atrag. Ei bine, acesta se dovedește a fi doar un mit, o relație fiind bazată în primul rând pe valori comune. Însă nu aveam nevoie de astrologie ca să știm asta.

Cele mai INCOMPATIBILE zodii

Astăzi vorbim despre semnele zodiacale cel mai puțin compatibile, adică oamenii care nu ar trebui să încerce niciodată, niciodată să se întâlnească unul cu celălalt. Adică, niciodată.

Când te gândești la compatibilitatea semnelor zodiacale, ai putea presupune că semnele "opuse" (AKA, semnele care se află pe părți opuse ale roții zodiacale) nu se înțeleg. Cu toate acestea, în zodiac, contrariile chiar se atrag! Combinații precum Racul și Capricornul sau Taurul și Scorpionul sunt menite să se înțeleagă, pentru că în multe privințe se completează reciproc. Racul îndulcește Capricornul, în timp ce Scorpionul îi arată Taurului cum să intre în contact cu latura lor mistică.

Citește contiuarea pe Spectacola și află care sunt cele mai incompatibile zodii din întreg zodiacul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel