Zodiile și ANXIETATEA. Cum gestionează zodiile FURIA și EMOȚIILE NEGATIVE

Angela Sabău |
Data publicării:
Furie Foto: Pixabay
Furie Foto: Pixabay

Anxietatea poate fi tradusă prin starea de nervozitate cu care ne putem confrunta uneori. În fața emoțiilor negative, fiecare reacționează diferit, unii țipă, zbiară, sparg faruriile, în timp ce alții se ascund într-un colț și plâng. Iată ce spune ZODIA ta despre modul în care gestionezi aceste stări. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă nu poți rezolva imediat ceea ce te enervează, ai tendința de a deveni frustrat sau furios. De asemenea, ai tendința de a deveni foarte impulsiv atunci când încerci să scapi de ceea ce te enervează. Când te simți așa, îți este ușor să fugi de confruntarea cu problema sau când ți se pare prea greu de gestionat.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Când ești nervos, ai două viteze: Ori ești extrem de relaxat, ori devii foarte agitat. Pentru tine, nervozitatea poate trece de la zero la 100 foarte repede. Uneori, ești atât de nervos încât abia dacă poți funcționa. De fapt, poți fi ATÂT de nerăbdător încât nu te comporți ca tine însuți pentru că ești atât de copleșit. Alcineva poate intra într-o cameră și simtă instant energia negativă pe care o emani.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Ai tendința de a le spune oamenilor că ai emoții, pentru că ți se pare cea mai evidentă modalitate de a te descurca. Să vorbești despre lucruri este cel mai ușor pentru tine, dar uneori s-ar putea să spui prea multe. Odată ce ai început să vorbești despre asta, îți este greu să te oprești. Cu siguranță poți recunoaște că ești nervos, dar nu ai nicio idee despre ce să faci în legătură cu asta, ceea ce este foarte greu de înțeles.

RAC (21 iunie - 22 iulie)

Nervozitatea te face să fii prea sensibil. Este ușor pentru tine să te răstești la cineva doar pentru că te-a întrebat dacă ești bine. De obicei, știi cum să îți gestionezi emoțiile, dar lucruri precum neliniștea te înnebunesc puțin. Cel mai probabil te vei izola și vei avea o petrecere de ridicare a moralului, în loc să accepți și să mergi mai departe.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel