3 tehnici care te ajută să treci cu brio peste zilele proaste

DCMedical Team |
Data publicării:
Stresul, anxietate
Stresul, anxietate

O atitudine pozitivă poate fi de real folos în zilele proaste.

Cum avem cu toții, la un moment dat, zile proaste – probleme de sănătate, pierderea cuiva drag - , e bine să știm cum să trecem mai ușor peste ele.

Specialiștii ne sfătuiesc să economisim bani – pentru situații imprevizibile gen se strică mașina sau apare vreo defecțiune la un aparat din casă - , menținerea unei atitudini pozitive – în unele situații, oamenii au tendința de a vedea o situație mai gravă/mai rea decât este și au tendința de a fi foarte critici cu ei înșiși - , dar și să ne ocupăm timpul și să nu lăsăm gândurile negative să ne învăluie - când ai o zi proastă, este bine să faci lucruri care îți aduc plăcere, te vei simți util, indiferent că e vorba de curățenia din casă sau cititul unei cărți, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel