3 zodii a căror viață amoroasă se îmbunătățește începând cu 10 august 2021

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

În timpul trigonului Lunii cu Uranus, trei semne zodiacale își vor îmbunătăți viața sentimentală.

Luna în trigon cu Uranus este un tranzit care se referă la inovație și la dorința de a da un aer nou unor proiecte vechi. Modul în care funcționează acest tranzit  poate acționa ca o inspirație pentru reînnoirea unei relații de dragoste. Planeta Uranus se referă la aventură și la curajul de a face lucruri care nu sunt întotdeauna considerate ca făcând parte din normă.

În timpul trigonului Lunii în Fecioară cu Uranus din 10 august 2021, simțim această influență amplificată de prezența utilă a Lunii. Acest tranzit poate funcționa bine pentru cupluri, deoarece are capacitatea de a deschide ochii ambelor părți, astfel încât să vadă speranța pentru viitor, în cadrul relației.

Dar nu fiți surprinși de modul în care această speranță ajunge să fie cunoscută, deoarece există o șansă foarte mare ca ea să sosească ca urmare a ceva total neașteptat - pregătiți-vă pentru o nouă perspectivă asupra vieții, care vă va schimba viața!

Semnele zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește în timpul trigonului Lunii cu Uranus, începând cu 10 august 2021:

Săgetător 

Nu ți-ai dorit niciodată cu adevărat o relație obișnuită, așa că ceea ce se așteaptă de la tine este în principal ceea ce respingi; doi oameni care joacă rolurile de iubiți implicați. Tu, pe de altă parte, trebuie să-ți trăiești viața în conformitate cu propriul set de reguli, iar atunci când subiectul este dragostea și romantismul, și acesta trebuie să fie construit pe un set diferit de reguli. Ceea ce îți dorești este ca cineva să creadă în tine, deoarece acest lucru îți va deschide ușile pentru ca tu să crezi în el.

Îți dorești doar o relație cu cineva care înțelege cum funcționează viața - în termenii tăi. Odată ce poți avea încredere că această persoană este de acord cu stările tale de spirit, cu tăcerile tale, cu pornirile tale creative și cu excentricitățile tale, vei cunoaște dragostea adevărată.

Și asta este ceea ce ți se pregătește în timpul Lunii în trigon cu Uranus. Vei avea ocazia să vezi cât de intens crede cineva în tine, iar acest lucru te va mulțumi enorm.

Citește continuarea pe Spectacola și află care sunt celelalte două zodii a căror viață amoroasă se îmbunătățește începând de azi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel