Al doilea pacient ars la Floreasca? Poliția s-a sesizat din oficiu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul Floreasca. Foto: DC Medical
Spitalul Floreasca. Foto: DC Medical

Poliția Capitalei a anunțat că s-a sesizat în cazul unui alt pacient ars la Floreasca. Se fac investigații pentru a se vedea dacă informația este corectă, iar ministrul Sănătății a făcut apel la pacienții care au trecut prin astfel de situații să le declare!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul unui alt pacient care ar fi suferit arsuri în timpul unei operații la Spitalul de Urgență Floreasca.
Polițiștii bucureșteni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, ar fi vorba de un alt pacient care ar fi suferit arsuri în timpul unei operații efectuate la Spitalul de Urgență Floreasca.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a afirmat marți că există o informație potrivit căreia ar mai fi fost încă un caz în care un pacient a suferit arsuri în timpul operației la Spitalul de Urgență Floreasca, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a fost retrimis Corpul de control la unitatea medicală.

Întrebat dacă există informații că ar mai fi fost un pacient ars în sala de operații, Costache a răspuns: „Avem și noi aceeași informație, pentru asta investigăm în continuare, pacientul este în viață și a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez, fiindcă nu este corect".

Ministrul a spus că toți pacienții care au suferit astfel de arsuri trebuie să semnaleze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel