Bianca Brad, la un pas de moarte: „traheea s-a închis instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer!”

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Brad
Bianca Brad

Bianca Brad, fosta miss România, a relatat cum în urmă cu două nopți era să moară în urma unui incident stupid.

Bianca Brad a relatat pe contu ei de Facebook cum era să-și piardă viața în urm cu două nopți, în urma unui incident mai mult decât stupid. Fosta miss România spune că a folosit câteva picături dintr-un produs obișnuit, care, însă, erau să-i aducă sfârșitul.

„Azi noapte era să mor! ...efectiv mi-am văzut moartea cu ochii...o moarte stupidă cauzată (aparent ????) de neatenția/prostia mea...????
Cum? ...păi...pe la miezul nopții mi-a venit(!!!) să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic - lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am făcut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă... este adevărat că nu la miezul nopții !!! Acum a fost....noaptea minții ????
Indicațiile de pe ambalaj zic să se pună un anumit număr de picături, într-o cantitate foarte mică de apă. 
La început, când le-am descoperit, luam exact așa, apoi, am renunțat la apă, picurându-le direct pe limbă, fără să mai bag în seamă gustul de alcool aflat în cantitate infimă, din produsele respective.
Numai că, de data asta, eram adormită, culcată (!!!) și, fiind întuneric, nu am direcționat picăturile ca de obicei - pe limbă, câteva ajungând direct în gât!
Moment în care...STOP CADRU!!! - traheea s-a "închis" instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL!!!
M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio șansă! Nimic! Nada! 
În schimb, s-a declanșat  instantaneu instinctul de supraviețuire, m-am concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, și pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi s-au părut interminabile, a reușit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot și întrerupt...
"Rotițele" au început să mi se învârtă rapid, căutând o soluție, fără să îi trezesc pe ai mei...
Știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent astfel încât zona inflamată din gât să se contracteze, pentru a lăsa oxigenul să treacă și să ajungă în plămâni...
M-am dus (a se citi - am zburat????) și mi-am băgat nasul în congelator (diferența de temperatura/aerul rece ajută in astfel de situații), am pus pe limbă puțină înghețată - pe care am râcâit-o cu vârfurile degetelor dintr-o cutie cu înghețată; apoi am luat din frigider o sticlă cu apă rece, pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simțeam blocajul și mă concentram pe partea bună din ce era rău????...adică pe firicelul de aer care intra cu greeeeu, printre rafalele de tuse, 
și nu pe lipsa oxigenului și pe panica pe care o simțeam cum stă la pândă să mă cuprindă...iar în tot acest timp, mă gândeam și la ce mod absurd de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei, a doua zi dimineață, căzută, cu gura căscată lângă congelatorul larg deschis, și cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine!!????????????
Cu chiu cu vai, am reușit să-mi reglez respirația, dar de la atâta tuse, am rămas cu gâtul iritat - o senzație neplăcută care sper să îmi treacă repede...spre deosebire de amintirea acestei experiente șocante pe care nu cred că o voi putea uita...
Am ales să scriu aici despre aceasta experiență terifiantă, ca o eventuală sursă de inspirație...lecție...
Nu este vina produselor gemoterapice pe care la voi iubi și folosi în continuare cu încredere, ci doar a mea...????‍♀️
Gâtul îmi este iritat, tușesc, nu prea pot vorbi și mă simt epuizată, dar...sunt bine, recunoscătoare, bucuroasă și da...azi am apreciat și mai mult viața...”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel