Cazul bebelușului mort după ce a fost cufundat în cristelniță. Medic legist: Bebelușul a decedat din cauza pneumoniei

Dana Lascu |
Data publicării:
Copii, spital
Copii, spital

Cazul bebelușului decedat la Suceava, la slujba de botez, după ce a fost scufundat în cristelniță de preot, se complică. La câteva luni de la evenimentul nefericit petrecut la începutul anului, medicul legist a stabilit cauza morții.

După ce în luna februarie au apărut numeroase acuzații potrivit cărora bebelușul ar fi murit din cauza scufundării în cristelniță, verdictul medicului legist dă peste cap întreg cazul. Potrivit raportului medico-legal, bebelușul ar fi decedat din cauza problemelor de sănătate deja existente pe care le avea, printre acestea fiind și penumonia interstițială.

Mai exact, raportul arată că decesul „s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecutivă sindromului de detresă respiratorie acută, instalat pe fondul pneumoniei interstiţiale, complicată în evoluţie cu bronhopneumonie formă severă, la un nou născut prematur, nevaccinat și nedispensarizat”, notează B1TV. Revoltați de această decizie, părinții bebelușului au anunțat că vor da în judecată medicul care a realizat raportul. Cazul continuă în instanță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel