Spitalul Județean Sfântu Gheorghe suspendă vizitele

DCMedical Team / 11 feb 2020 / 15:23
Bolnav
Bolnav

Spitalul Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, Covasna, a anunțat, pe Facbeook, că a oprit accesul vizitatorilor în toate secțiile.

Covasna, spital. Reprezentanții Spitalului Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe au informat, pe Facebook, că de luni, 10 februarie, accesul vizitatorilor este oprit cu scopul de a preveni răspândirea virozelor. 

„Având în vedere creșterea numărului de cazuri de infecții acute și riscul de răspândire în cadrul pacienților, din data de 8 februarie 2020 se suspendă accesul vizitatorilor în Spitalul de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe la următoarele secții: Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecțioase Copii, Obstetrică, Psihiatrie Copii, pe termen nelimitat, respectiv începând cu data de 10 februarie se suspendă accesul vizitatorilor și pentru restul secțiilor”, potrivit paginii de Facebook a Spitalului, conform covasnamedia.ro.

Măsura vine în contextul în care, săptămâna trecută, Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de gripă în România.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy