Cum scapă de stres fiecare zodie. Remediul perfect

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodii ambițioase
Zodii ambițioase

Astrologul DC News Daniela Simulescu face câteva recomandări privind soluții pentru scăderea stresului la care suntem supuși zilnic. 

”Ne place să dăm vina pe Mercur retrograd pentru tot ceea ce ne deranjează, dar stresul este o problemă cronică care este departe de a fi declanșată de un aspect astrologic sau unică pentru anumite semne. De la navigarea presiunilor la locul de muncă până la conflictele relaționale și problemele de sănătate, majoritatea dintre noi facem tot posibilul pentru a ne concentra în orice moment”, notează astrologul Daniela Simulescu.

Iată câteva dintre recomandările acesteia, potrivit ASTROSENS:

Berbec - condus de Marte orientat spre acțiune, mersul la sala de gimnastică este modul tău de calmare a stresului. În același timp, știi că vei beneficia la maximum de rutina ta de fitness doar dacă ai grijă de nevoile nutriționale ale corpului tău.

Taur - ca un semn de pământ cu inimă mare, sentimental, condus de Venus - iubitoare de lux - aproape nimic nu te mai încântă mai mult decât să fii răsfățat într-un mod senzual. Pentru tine, una dinte cele mai bune soluţii poate fi aromaterapia. Aceasta poate fi prin masaj sau poţi să îţi iei un difuzor în casă. Vezi amestecurile de ameliorare a stresului cu diverse plante precum lavanda sau arome dulci precum vanilia. 

Rac - ca semn de apă, cel mai rapid mod în care te poţi relaxa este în timp ce faci o baie sau petrecând timp lângă o piscină sau pe plajă. Dacă nu ai din întâmplare o casă pe malul unei ape, te poţi bucura în continuare de băile fierbinţi cu nişte accesorii în plus, precum o tavă specială pentru cadă unde să îţi aşezi cartea preferată şi un pahar de vin. 

Leu - având Soarele încrezător ca guvernator, natura ta veselă, iubitoare de distracție și romantică atrage mulți admiratori. Dar chiar și cele mai strălucitoare stele au nevoie de o rutină de îngrijire de sine, demne de o regină sau rege. Pentru o sesiune spa la domiciliu, poţi să alegi un ulei de corp cu infuzie de cristal care stimulează vindecarea spirituală, petale de trandafiri şi arome de scorțișoară pentru cameră. Adaugă şi ciocolata ta preferată în ecuaţie şi bucură-te de o seară de vis!

Fecioară - de obicei, eşti interesat de tot ce este natural şi sănătos, dat fiind faptul că eşti un semn de pământ care stăpânește casa a șasea și este condus de Mercur care colectează informații. Știi foarte bine că trebuie să dai prioritate sănătății și cauţi adesea să te linişteşti și să te energizezi simultan. Din acest motiv, există o şansă să ai deja în casa ta pudra de matcha, cu o aromă plăcută și antioxidanți care stimulează sănătatea.

Balanță - Cu Venus ca planetă conducătoare a semnului tău, adori ritualurile de frumusețe şi îngrijire. Gravitezi către produse care îţi consolidează starea de sănătate și te eliberează de stresul interior, astfel încât să străluceşti şi în exterior. Dacă nu ştii de unde să începi, poţi căuta un set cu produse de calitate superioară de îngrijire a pielii, inclusiv o mască de față cu ingrediente naturale. Dacă e nevoie, consultă mai întâi un medic dermatolog înainte de a-ţi umple coşul de cumpărături.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel