Daniela Simulescu anunţă ULTIMA ŞANSĂ pentru vărsători. "Jupiter îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă"

DCMedical Team / 02 mai 2021 / 13:58
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Este ultima șansă pentru Vărsători să-și facă ordine în planuri și să caute modalități de a le împlini până în luna iunie, anunţă Daniela Simulescu.

„În primul rând suntem nevoiți să discutăm de faptul că Jupiter va ieși din semn. S-a plimbat repede din decembrie până acum și acum iese. Jupiter va ajunge la ultimul grad în semn. Gândiți-vă din decembrie până acum care au fost oportunitățile primite, cu siguranță s-a întâmplat ceva bun.

Veți intra într-o perioadă în care trebuie să găsiți resurse săptămâna aceasta, să vă mai gândiți o dată. Saturn este în semnul acesta și o să mai stea acolo. Dar, acum, aici, până intră Jupiter în Pești. Gândiți-vă unde ați crescut și ce v-ați dorit. Jupiter va intra în Pești și o să facă să găsiți resurse... fie bani, fie oameni, informații. Se va întoarce în iunie în Vărsător și o să ceară să vă puneți pe treabă”, a transmis astrologul DC NEWS, în emisiunea noastră.

Jupiter îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă!

„Nu lăsați pe acel Jupiter să se consume. Jupiter este genul de planetă care îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă. De aceea, săptămâna aceasta stați și gândiți-vă... din decembrie până acum ce v-a mers? Acolo merg să fac ceva”, a adăugat Daniela Simulescu.

„În afară de acest lucru, sunt multe planete în casa a IV-a, iar Soarele face careul cu Saturn de Mâine. Așa că stați cu familia, să nu vă depărtați de ea. Veți fi nevoiți să fiți cu toate rudele, dar nu o să vă convină toate rudele. Mâine s-ar putea să resimțiți puțin chestia aceasta. Cu intrarea planetelor în Gemeni începeți să căpătați încredere”, a mai spus ea.

Urmărește materiaul video pe DC NEWS

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy