De ce se rușinează fiecare zodie în parte și cum poate scapă de rușine

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
De ce simțim rușine. Foto: Pixabay
De ce simțim rușine. Foto: Pixabay

Fiecare dintre noi simțim la un moment dat că ne e rușine. În unele cazuri, rușinea ne poate măcina din interior și ne poate afecta multe aspecte ale vieţii, însă acest sentiment nu trebuie să ne definească. Și o parte din munca de anulare a acesteia începe cu recunoașterea lucrurilor care ne provoacă rușine. Iată care este „rușinea” fiecărei zodii și cum să trece peste ea:

În timp ce rușinea se manifestă în moduri diferite, astrologul-psiholog Jennifer Freed, citat de Astrosens.ro, ne provoacă să vedem mesajele universale care stau la baza lor în diagramele noastre astrologice. Ea folosește semnele pentru a descrie ceea ce ne face să imțim rușine în adâncul sufletului. Freed ne cere apoi să îmbrățișăm acele gânduri și să le folosim ca pârghie pentru schimbare. Și odată ce acceptăm că nimeni nu trece prin viață fără a experimenta rușinea, spune ea, putem să-i facem loc și să fim mai amabili și mai blânzi față de noi înșine și față de ceilalți.

Rușinea fiecărei zodii și moduri de eliberare

Folosind energiile fiecărui semn astrologic, putem intra în ceea ce poate fi ascuns sub 'rușine' - și apoi să găsim direcții pentru a ne regăsi demnitatea.

BERBEC

Oamenii Berbec tind să se simtă rușinați de comportamentele impulsive, egoiste și de a acționa sau de a se lovi. De multe ori le este rușine de cât de mult vor să fie în centrul atenţiei. Ei își pot regăsi demnitatea dându-și seama că comportamentul eruptiv provine din iritarea interioară și din lipsa de calmare emoțională. Recunoașteți faptul că dorința de a fi văzut și recunoscut este un dor puternic - unul care, atunci când este întâmpinat cu adevărată compasiune, nu trebuie să apară ca o energie monopolizantă, nesăbuită. Berbecul în cea mai înaltă expresie este activistul iluminat.

TAUR

Oamenii Taur tind să simtă rușine că au nevoie de securitate materială, stabilitate și control. De multe ori se simt rușinați de dorințele și poftele trupești și de concentrarea lor pe bani. Își pot regăsi demnitatea realizând că dorința de confort face parte din întruparea lor; când recunosc că tratarea corpului lor ca un templu și hrănirea este ceea ce îi bucură cu adevărat, dorințele se vor diminua de la sine. Când energia Taurului este îndreptată spre stabilizarea vieții pentru ceilalți, ea este împlinită și mulțumită, notează Astrosens.ro.

GEMENI

Gemenii pot simți rușine că sunt neglijenți în acțiuni și cuvinte și că au mintea împrăștiată. De multe ori se simt rușinați pentru că sunt neînrădăcinați și superficiali. Aceste părți ale sinelui pot fi alinate realizând că nu aceasta este adevărata lor natură. Gemenii pot simți compasiune și pot găsi în mod activ modalități de a-și stabiliza mintea. Gemenii pot fi făuritorii de cuvinte în numele înălțării colectivului.

RAC

Racii pot simți rușine cu privire la nevoia de bază, agățarea, dependența și o orientare profundă în jurul securității. Adesea le este o rușine profundă că se simt atât de sensibili și că le poţi răni sentimentele atât de ușor. Aceștia pot regăsi demnitatea validând dorința de apropiere emoțională și capacitatea de a împărtăși reciproc și vulnerabil intimitatea. Recunoscând că „acasă” este un dor legitim, Racii se pot simți mândri să împărtășească visele și ideile lor de casă și familie. Ei pot permite altora să știe că, sub coaja lor de competență, sunt suflete extrem de sensibile, care pot fi tăiate profund de insensibilitate. Racii excelează atunci când „acasă” este un loc în care toată lumea aparține și se simte protejată.

LEU

Leii pot simți rușine că vor să fie adorați și iubiți atât de mult încât să devină consumați de dramă. Ei au o nevoie profundă de a fi pe tronul admirației altora. Ei pot găsi demnitatea în acele nevoi profunde realizând că dorința de iubire este cel mai natural lucru din lume. Învățarea modului de a face din iubirea de sine culmea împlinirii este cheia. Leii pot fi interpreți palpitanți care ne amintesc că, în bucurie și celebrarea diferențelor, putem fi toți uniți.

Ce le rușinează pe celelalte zodii, aflați pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel