Dorian Popa s-a imunizat împotriva COVID: când am plecat în Afria am făcut 5 vaccinuri

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

Dorian Popa s-a vaccinat împotriva infecției COVID. Acesta a imortalizat momentul într-un scurt filmuleț.

Vedeta TV Dorian Popa s-a imunizat împotriva infecției COVID și a povestit experiența pe Facebook subliniind că scurtul filmuleț făcut nu este pentru a obliga oamenii să se vaccineze.

”Sub nicio formă nu încerc să vă induc, să vă spun să vă vaccinați. Nu! Eu vă arăt cu transparență și sinceritate ce aleg să fac cu viața și cu corpul meu. Este corpul meu, așa că eu pot să fac chestia asta fără să dau vreo explicație cuiva sau să răspund în fața cuiva. Eu cred, cu tărie, că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă. Nu am nicio garanție, însă îmi doresc să cred că medicina a evoluat atât de mult încât să putem depăși acest moment”, a precizat Dorian Popa.

Când a fost în Africa sau în Asia sau în Madagascar a făcut vreo 12-13 vaccinuri per total, a mai precizat acesta. ”Când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, când am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte 4 sau 5 vaccinuri. Să fim serioși, fraților! (...) Așa că mi se pare ușor, culmea, să vin acum și să mă vait în privința unui vaccin. Am făcut vaccin de febră galbenă, am făcut vaccin de toate bolile nebune”, mai spune Dorian Popa.

Mărturisirea sa despre vaccinare a fost postată și pe contul de Facebook al reprezentanților campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel