Dr. Anthony Fauci, anunțul momentului despre vaccinul Johnson & Johnson. Este cea mai BUNĂ veste!

FOTO pexels
FOTO pexels

Fauci sugerează că vaccinul Johnson & Johnson ar putea obține autorizație de utilizare în următoarele două săptămâni.

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, a declarat că nu ar fi surprins dacă vaccinul Johnson & Johnson obține autorizația de utilizare de urgență de la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente în următoarele două săptămâni.

„Datele J&J, pe care le-am discutat săptămâna trecută, sunt în curs de revizuire cu FDA chiar acum, așa că am putea vedea literalmente într-o săptămână sau cam așa să obțină tipul de autorizație de utilizare de urgență”, a declarat medicul pentru Savannah Guthrie de la NBC, citat de CNN

Johnson & Johnson va fi a treia companie care va solicita autorizația de utilizare de urgență de la FDA pentru un vaccin coronavirus, după Moderna și Pfizer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel