Dr Mircea Dediu: Importanța tratamentului integrat în Oncologie. Interviurile DC News și DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Mircea Dediu. Foto: Sanador
Dr Mircea Dediu. Foto: Sanador

Dr Mircea Dediu vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 17.30, pentru a explica importanța tratamentului integral în cazul afecțiunilor oncologice.

Dr Mircea Dediu, medic primar Oncologie, Doctor în Științe Medicale și Șef Secție Oncologie Medicală la Spitalul Clinic Sanador, a explica, printre altele, dacă în ziua de azi cancerul mai este o afecțiune sinonimă cu o condamnare la moarte sau dacă este o boală cronică, manageriabilă și chiar vindecabilă în multe cazuri.

Sanador

Vom afla, de asemenea, ce înseamnă acum diagnosticul și tratamentul în cancer și de ce vorbim despre un tratament integrat, de o echipă de specialiști, nu doar singular, de un oncolog.

Totodată, care sunt avantajele, pentru pacient, ale acestei abordări? Din ce specialiști este format un Tumor board, acea Comisie Multidisciplinară de indicație terapeutică? Ce mijloace de diagnostic și tratament moderne avem la îndemână pentru afecțiuni oncologice? 

Emisiunea va fi transmisă simultan, joi, 19 noiembrie, de la ora 17.30, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel