File de somon afumat infestat cu Listeria, retras de pe piață. ALERTĂ!

Dana Lascu / 23 ian 2019 / 23:43
Produsul retras de Negro 2000 SRL din magazinele Carrefour
Produsul retras de Negro 2000 SRL din magazinele Carrefour

Un nou lot de file de somon afumat, pachet de 140 de grame, produs de Societatea NEGRO 2000 SRL este retras voluntar, astăzi, de la comercializare din magazinele Carrefour. Anul trecut loturi întregi de pește și produse din pește au fost retrase din Auchan, Carrefour și Mega Image din motive similare. 

Noul lot retras voluntar de Societatea NEGRO 2000 SRL din magazinele Carrefour este din produsul "FILE DE SOMON AFUMAT 140g", iar retragerea are loc ca urmare evidențierii prezenței Listeria monocytogenes, se arată în anunțul oficial de pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul:

- Lot 51 C / DLC 04.02.2019

- Cod EAN : 5941330014327

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Listerioza, o boală serioasă

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastrice. Poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta: Carrefour România S.A., Str. Gara Herăstrău nr. 4C, Green Court Bucharest, clădirea B, et. 4-7, sector 2, București.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy