Harvard le cere studenților să se vaccineze împotriva COVID. Yale, Princeton au făcut la fel

Florina Pop |
Data publicării:
Studentă la Harvard  Photo: Kris Snibbe/Harvard Staff Photographer/Facebook Harvard University
Studentă la Harvard Photo: Kris Snibbe/Harvard Staff Photographer/Facebook Harvard University

Studenților de la Harvard, SUA, li se cere să se vaccineze împotriva COVID înainte de a începe școala din toamnă. Universități ca Yale și Princeton și Columbia au făcut la fel.

Conducerea Universității Harvard a cerut studenţilor să se vaccineze împotriva COVID la începutul noului semestru în toamnă. ”Pentru a atinge nivelurile ridicate de vaccinare necesare pentru a ne proteja comunitatea, Harvard va cere ca toţi studenţii care vor fi în campus în această toamnă să fie vaccinaţi", au anunţat reprezentanți ai universității. 

Vor fi și excepții acordate, dar doar din motive medicale sau religioase. Pentru studenţi internaţionali şi cei care nu au acces la un vaccin înainte de venirea toamnei, universitatea le va oferi posibilitatea de a se imuniza la sosire.

Harvard a fost creată în 1636 de imigranţi britanici și este una dintre universităţile de elită din SUA. Are printre absolvenţii săi preşedinţi şi zeci de laureaţi ai premiului Nobel.

Alte universităţi ca Yale, Columbia şi Princeton, au introdus deja o astfel cerinţă privind vaccinarea, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel