Horoscop 11 decembrie: zodiile care nu acceptă nicio concesie și nu se abat de planurile făcute

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

Horoscop 11 decembrie. Fecioarele își ajută familia, Balanțele discută deschis.

Horoscop 11 decembrie. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că sextilul dintre Mercur din Săgetător și Jupiter din Vărsător ne va face diplomați, să gândim obiectiv și ne va face mai sociabili. Pentru unii, gelozia și posesivitatea vor fi greu de controlat.

Berbec - Cum Marte va schimba peste două zile semnul, este posibil să nu te simți în apele tale astăzi. Pendulezi între dorința de retragere și cea de socializare.

Gemeni - Partenerul te va încuraja orice ai vrea să faci. Mai ales dacă planurile tale implică și cheltuieli serioase. Chiar ai nevoie de suportul său.

Rac - Astăzi nu vei face nicio concesie. Nu ești dispus să negociezi absolut nimic mai ales dacă vezi că și celelalte persoane sunt destul de rigide.

Leu - Nu vei avea deloc toleranță pentru cei care nu se țin de cuvânt față de tine. Dacă altădată mai treceai cu vedere, astăzi nu o vei face.

Fecioară - Comunicarea cu membrii familiei va fi cheia zilei. Vă veți ajuta reciproc, indiferent de cine are probleme. Copiii au nevoie de atenție.

Balanță - Nu accepți nicio schimbare de plan atunci când este vorba de programul stabilit cu familia. Discutați deschis, dar nu lași de la tine.

Scorpion - Cuvintele tale vor avea greutate. Îi vei convinge chiar și pe cei care te cunosc bine de tot ce îți dorești. Faci cheltuieli cu rost.

Săgetător - Ziua va fi apăsătoare fără a avea un motiv anume. Te vei ocupa de treburile gospodărești, te vei vedea cu oamenii dragi, dar vei fi abătut de fiecare dată.

Vărsător - Este o zi bună pentru compasiune, iertare, împăcare și noi planuri. Vei conștientiza anumite obiceiuri toxice și vei dori să le schimbi, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel