Horoscop 17 ianuarie, prima Lună Plină din 2022: Taurii se gândesc prea mult la nevoile altora, Leii își pierd cumpătul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop, zodii
Horoscop, zodii

Prima Lună Plină în Rac aduce oboseală și irascibilitate, spune astrologul DC News Daniela Simulescu.

Horoscop 17 ianuarie. Astrologul Dc News Daniela Simulescu spune că azi, 17 ianuarie, resimțim în continuare influența conjuncției dintre Soare și Pluto. Asta înseamna că săptămâna va începe cu un grad crescut de rigiditate, unii vor reacționa neplăcut în prezența autorității. Prima Lună Plină din 2022, în Rac, aduce oboseală și irascibilitate.

Previziuni:

Berbec - Simți că este cazul să faci puțină curățenie în viața ta. Și vei porni bineînțeles de la a găsi un echilibru potrivit între muncă și familie.

Taur - Te gândești prea mult la ce fac alții și uiți de nevoie tale. Astrele îți recomandă să conștientizezi că nu ești egoist dacă ai grijă de tine.

Gemeni - Te vei răzgândi de câteva ori. Mai ales în ceea ce privește o decizie importantă pe plan profesional. Risc de cheltuieli inutile.

Rac - Este o zi bună pentru a pune limite. Fie că este vorba de persoanele apropiate, fie de colegi. Vei cere atenție și respect.

Leu - Există riscul să îți pierzi cumpătul față de unii colegi. Dar din fericire, intuiești că nu ar fi o soluție. Ai nevoie să fii mai diplomat.

Fecioară - Observi că oamenii dragi nu te iau în calcul atunci când fac planuri. Cel mai bine ar fi să le amintești că faci parte din viața lor.

Balanță - Nivelul de rigiditate din jurul tău te va indispune serios. Și asta pentru că și tu ești destul de inflexibil cu propria persoană.

Vărsător - Trecutul tot revine în viața ta și pare că și tu ești încă atașat de el. Oamenii, situațiile, gândurile care vor reveni nu sunt deloc prielnice, potrivit DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel