Horoscop 31 iulie. Zodia care va fi azi mai emotivă ca altădată

Adisa Codruț |
Data publicării:
Scrisul ajută la eliberarea emoțiilor
Scrisul ajută la eliberarea emoțiilor

Horoscop 31 iulie. Berbecii nu mai au energie, Fecioarele se vor împărți în două.

Horoscop 31 iulie. Previziunile astrologului Daniela Simulescu:

Berbec - Nu vei avea energie pentru toate planurile. Va fi nevoie să accepți că ești obosit. Organismul îți cere mai multă odihnă.

Taur - S-ar putea să fii mai emotiv ca altădată. Vei reacționa de fiecare dată când vei primi o remarcă mai răutăcioasă.

Gemeni - Discuțiile cu familia vor fi pline de momente neprevăzute. Vei dori să îi împaci pe toți, dar astăzi nu ai mari șanse în acest sens.

Rac - Te vei ocupa de bunăstarea tuturor, fie că sunt rude, fie că sunt prieteni. Vei fi fericit doar dacă aceștia se vor simți bine.

Leu - Vei fi nevoit să iei o serie de decizii referitoare la unele cheltuieli. Cei dragi nu vor împărtăși ideile tale.

Fecioară - Va trebui să te împarți în două părți astăzi: una care să se odihnească după câteva zile grele și una care vrea să se distreze.

Balanță - Te vei aduna cu greu dacă prietenii te vor invita în oraș sau la unele evenimente. Oricum, vei fi prea suspicios.

Capricorn - Te vei revolta dacă apropiații nu se vor ține de cuvânt. Dacă tu îi respecți, nu înțelegi de ce ei nu o fac.

Toate previziunile le puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel