Horoscop 8 septembrie 2021: zodia care se simte exploatată. Tensiuni pe toate planurile

Adisa Codruț |
Data publicării:

Ziua de azi se anunță puțin tensionată și ne pune la testare limitele. Nu e cazul să forțăm, ci doar să constatăm că unele lucruri le putem face, de altele nu avem chef și poate nu este cazul de ele.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, pierd dacă nu participa sau nu se mobilizează, dar poate că e o pierdere mai suportabilă decât dacă ar da din coate și ar ajuta pe cineva care nu merită.

Taur 

Pentru tauri, discomfortul poate fi generat de ciocniri cu șefi, superiori sau persoane importante, pe care nu le pot evita, fac parte din viață lor, dar cu care se cam necajesc. Au sentimentul că sunt folosiți sau exploatați.

Gemeni 

Gemenii la locul de muncă pot fi mâhniți din cauza birocrației, a birourilor care nu se deschid, a ghișeelor care nu funcționează. Dar s-ar putea să găsească până la urmă pe cineva care îi ajută.

Rac 

Pentru Raci, supărările sunt legate de faptul că nu primesc tandrețea și iubirea pe care o vor. Ei dau mult, alții dau puțin. Întotdeauna ceilalți sunt mai zgârciți decât Racii.

Leu 

Pentru Lei, un ușor discomfort legat de starea de sănătate, sau mai degrabă starea emoțională. Nu prea au chef nici să se întâlnească cu cineva, nici să se confrunte, nici să își bată capul. Poate e bine să își ia o pauză.

Fecioară 

Pentru Fecioare, discuții multe și cam obositoare. Și la locul de muncă, dar în general în jurul unor probleme practice. Și nu prea sunt în formă să găsească soluții sau să stea de capul unor oameni să facă treaba.

Balanţă 

Pentru Balanțe, bani cheltuiți. Dacă nu îi cheltuie, se supără că nu și-au făcut un gust, o plăcerea sau altceva. Dacă i-au cheltuit, de ce i-au cheltuit. Deci cum o dai, nu prea iese bine.

Scorpion 

Pentru Scorpioni, mâhnirile sunt legate de faptul că ei nu pot să se mobilizeze, să facă ceva. Pentru că nu au chef, nu le convine, nu e timp sau nu au energie. Merită să stea să analizeze de ce nu au chef sau energie și ce ar putea declanșa lucrul acesta.

 Săgetător 

Pentru Săgetători, discomfortul este legat de faptul că nu știu sau nu înțeleg foarte clar ce se întâmplă, sau ce le povestește cineva. Și nu prea au chef să-și bată capul cu problemele altora. Cineva e pisălog pe lângă ei.

Capricorn 

Pentru Capricorni, tensiunile acestei zile sunt din pricini financiare. Poate sunt nevoiți să cheltuie pentru cineva care chiar ar vrea să facă lucruri. Capricornii spun că e un pic hazardat. Poate țin la persoană, ideea nu e tocmai rea. În tot cazul, niște cheltuieli din pricina altcuiva.

Vărsător 

Vărsătorii au multe eforturi de depus astăzi. Fie că nu au chef, fie că e o treaba chiar foarte importantă de făcut și se mobilizează un pic cam greu, sau situațiile pe care le traversează îi pun într-o lumina nu foarte favorabilă.

Peşti 

Pentru Pești, discomfortul este legat de faptul că niște informații pe care le transmit nu ajung acolo unde trebuie, sau nu dau de persoană respectivă, bat la uși închise. Așa că trebuie să insiste în zilele următoare când sunt aspecte mult mai bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel