Horoscop: ce parfum ți se potrivește, în funcție de zodie

Angela Sabău |
Data publicării:
Parfumuri
Parfumuri

Ce parfum îţi place în funcţie de zodie? Da! Astrologia are răspunsul şi la această întrebare! Dacă doreşti să cumperi un parfum unei persoane speciale sau să aduci noi arome în casa ta sau în colecţia proprie de parfumuri, nu ezita să te consulţi cu lista de mai jos pentru a şti la ce note să fii atent înainte de a cumpăra.

Iată care sunt parfumurile potrivite fiecărei zodii:

Berbec

Oamenii din acest semn zodiacal sunt dinamici, încrezători și impulsivi. Parfumurile de trandafir și lemn de santal le-ar conveni și le-ar completa personalitatea.

Acești lideri naturali nu se tem să preia conducerea. Sunt super energici, cu o limbă ascuțită, cu inteligență rapidă și feroce. Aceste trăsături de personalitate sunt completate perfect cu mirosuri îndrăznețe și vibrante; combinații de parfumuri care lasă o impresie.

Note preferate: Lemn de santal și trandafir
Flori: Garoafe, trandafir
Condimente: Ardei, ghimbir, tutun, coriandru
Altele: Chihlimbar, piele

Taur

Pasionali și plini de căldură, acestor nativi le plac parfumurile blânde și sofisticate. Iasomia reflectă natura lor pământeană și răbdarea lor.

Taurul este hotărât și de încredere, dar și cu  un temperament iute dacă este agitat. Nativii acestui semn apreciază frumusețea și le place să-şi răsfețe simțurile. Datorită simțului lor de stabilitate, mirosurile pământii sunt şi ele pe gustul lor.

Note preferate: Iasomie
Flori: Trandafirii, Violete
Condimente: Orientale, oţet balsamic, piper negru
Altele: chihlimbar, vanilie

Gemeni

Mirosurile florale și de lămâie sunt cochete, calde și exuberante. Aceste parfumuri s-ar potrivi unei persoane născute în zodia Gemeni.

Acest nativ intelectual nu este doar politicos și energic, ci și adaptabil oricărei situații. Persoanele care au acest semn au nevoie de diversitate, fiind foarte sociabili şi buni ascultători. Gemenii au o adevărată apreciere pentru uleiurile parfumate care prezintă un contrast, dar reușesc totuși să se unească pentru a forma o aromă frumoasă.

Note preferate: Flori și lămâie
Fructe: Grapefruit, lămâie, mandarine
Plante: Lavandă, mentă verde, mentă
Altele: Alun, nuc, migdale

Rac

Ușor schimbători, dar plini de dragoste și căldură, Racii au un amestec de trăsături de personalitate, iar parfumurile fructate și oceanice s-ar potrivi bine cu aceste trăsături.

Fiind protectori, iubitori și grijulii, aceşti nativi sunt piloni în unitățile familiale și de prietenie. Intuitivi și imaginativi, Racii rămân, de asemenea, prudenţi și sunt predispuşi să fie persoane emoționale și private. Racii se simt cel mai bine acasă când se bucură de parfumurile care îi fac să se simtă confortabil.

Note preferate: Fructat și oceanic
Fructe: Castravete, pepene galben
Flori: Iasomie, tuberoză, heliotrop
Altele: Smirnă, vanilie

Citește continuarea pe Astrosens și află care este parfumul perfect pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel