Lucrările pentru construcția spitalelor din PNRR avansează accelerat. Ministerul Sănătății: Investiția, 82 de milioane de lei

Ana-Maria Bugiu |
Data publicării:
ministerul sanatatii foto: facebook Ministerul Sanatatii
ministerul sanatatii foto: facebook Ministerul Sanatatii

Lucrările pentru construcția spitalelor din PNRR vizează, nu doar extinderea și modernizarea infrastructurii, ci și îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite populației.

În cadrul eforturilor de modernizare și îmbunătățire a sistemului de sănătate din România, lucrările pentru construcția unor spitale noi avansează într-un ritm accelerat, reprezentând un pas important în direcția asigurării accesului la îngrijiri medicale de calitate pentru populație.

Unul dintre proiectele de referință este Pavilionul Politraumă nou de la Sibiu, care se pregătește să ofere îngrijiri de urgență avansate și de înaltă calitate. Ministerul Sănătății a anunțat joi că spitalul are o capacitate impresionantă de 90 de paturi, dintre care 15 sunt complet digitalizate, iar acest pavilion este conceput pentru a răspunde nevoilor critice ale pacienților cu traume severe. Investiția totală pentru acest proiect se ridică la 82 de milioane de lei, fonduri asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), reflectând angajamentul guvernului în furnizarea serviciilor medicale moderne și eficiente.

”Lucrările pentru construcția spitalelor din PNRR avansează accelerat

Pavilionul Politraumă nou de la Sibiu va avea 90 de paturi, dintre care 15 digitalizate complet Investiția se ridică la 82 de milioane de lei, fonduri asigurate prin PNRR

Sănătate pentru oameni!”, a anunțat Ministerul Sănătății pe pagina oficială de Facebook.

În paralel, lucrările pentru construcția Pavilionului de Politraumă de la Craiova progresează rapid, evidențiindu-se un avans semnificativ în stadiul lucrărilor. Clădirea pavilionului este deja ridicată până la nivelul 2. Investiția totală pentru Pavilionul de Politraumă de la Craiova se ridică la 44 de milioane de lei, cu fonduri asigurate prin PNRR.

foto: Facebook Ministerul Sănătății

Aceste inițiative reprezintă doar câteva exemple dintr-un efort mai amplu de consolidare a sistemului de sănătate din România, care vizează nu doar extinderea și modernizarea infrastructurii, ci și îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite populației. 

foto: Facebook Ministerul Sănătății

”Lucrările pentru construcția spitalelor din PNRR avansează accelerat.

Pavilionul de Politraumă de la Craiova este într-un stadiu avansat al lucrărilor de construcție, clădirea este ridicată deja până la nivelul 2. Investiția se ridică la 44 de milioane de lei, fonduri asigurate prin PNRR

Sănătate pentru oameni!”, a anunțat Ministerul Sănătății pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel