Măsuri contra epidemiei de gripă la SUUB

Adisa Codruț / 07 feb 2020 / 20:08
Echipament  FOTO: Facebook SUUB
Echipament FOTO: Facebook SUUB

Managerul Spitalului Universitar de Urgență din București adresează un apel rudelor pacienților să respecte programul de vizite și să se echipeze corespunzător. 

Măsuri, gripă, SUUB. Reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) precizează, pe Facebook, că au fost luate măsuri încă de luna trecută, pentru a preveni apariția infecțiilor cu virus gripal în rândul pacienților.

”Astfel, este permis accesul unui singur vizitator/aparținător la un pacient, iar timpul de vizită nu trebuie să depășească 10 de minute. Programul de vizită în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București se poate face în intervalul a două ore, între orele 16.00 și 18.00”, recomandă aceștia.

Dr. Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, declară: ”Facem apel către toți cei care au rude internate, în această perioadă și care doresc să le viziteze, să respecte acest program și, în momentul vizitei, să acorde o atenție deosebită echipării corespunzătoare și să se dezinfecteze pe mâini. Echipamentele de protecție se găsesc la intrarea în fiecare secție din spitalul nostru. Vă rugăm să respectați regulile de igienă și eticheta de tuse și dacă sunteți bolnavi să nu veniți în vizită. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și vă asigurăm că aceste măsuri sunt luate în scop preventiv, atât pentru pacienți cât și pentru aparținători, sănătatea fiind cea mai importantă pentru noi toți".

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy