Ministerul Sănătății, parteneriat pentru evaluare tehnică a spitalelor de risc seismic, eficiență energetică și risc de incendiu

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Mihaila. Foto: Facebook
Ioana Mihaila. Foto: Facebook

Luni, 26 aprilie 2021, ora 10:00, la sediul MS, Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății va susține o conferință de presă, alături de conducerea Universității Tehnice de Construcții București privind semnarea unui parteneriat pentru evaluare tehnică a spitalelor de risc seismic, eficiență energetică și risc de incendiu.

Evenimentul are drept scop prezentarea parteneriatului încheiat între Ministerul Sănătății și Universitatea Tehnică de Construcții București pentru realizarea unei baze de date în urma unui chestionar de evaluare tehnică privind riscul seismic, eficiența energetică și riscul de incendiu ale unităților sanitare. 

Alături de ministrul Sănătății, Ioana MIhăila, la conferința de presă de la Ministerul Sănătății pentru acest  parteneriat pentru evaluare tehnică a spitalelor de risc seismic, eficiență energetică și risc de incendiu, vor fi prezenți:

1. Radu Văcăreanu, Rector Universitatea Tehnică de Construcții București 

2. Cezar Vlăduț, Prorector Universitatea Tehnică de Construcții București 

3. Romulus Bulacu, Inspector General Inspectoratul de Stat în Construcții

4. Mihai Pavel,  Președinte al Filialei București a Asociației Inginerilor Proiectanți  Constructori de Structuri

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel