Mircea Lucescu s-a vaccinat împotriva COVID: Nu m-am temut de efecte adverse

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev, s-a vaccinat miercuri, 19 mai, împotriva infecției COVID.

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, s-a vaccinat miercuri împotriva COVID-19, la clădirea de birouri a fostului acţionar al FC Rapid, George Copos, tehnicianul afirmând că este o responsabilitate a fiecărui om.

"Cred că toată lumea ar trebui să îşi dea seama că este un moment în care trebuie să facem pasul acesta. Nu putem să ne întoarcem din nou în timp, pentru că nu se ştie când va veni al patrulea val, sau al cincilea, sau alte forme de COVID. Deci este absolut necesar pentru a putea fi unii alături de ceilalţi, să avem posibilitatea să discutăm, să vorbim să ne îmbrăţişăm, să fim oameni, pentru că în pandemie nu am fost oameni normali. Cred că este absolut obligatoriu până la urmă, este o chestiune de responsabilitate a fiecăruia dintre noi, mai ales dacă ne şi propunem să călătorim, să intrăm în contact cu alte persoane, a declarat Mircea Lucescu.

În vârstă de 76 de ani, Lucescu a afirmat că nu se teme de eventuale reacţii adverse în urma administrării serului. "Nu m-am temut de efecte adverse. Ce se poate întâmpla? La orice vaccin, şi la cele pe care le-am făcut la câţiva ani existau reacţii, sunt chestii absolut normale", a mai spus tehnicianul. Mircea Lucescu a venit împreună cu soţia sa, Nelly, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel