Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista acum: "Mi-am făcut acasă 3 teste..."

Angela Sabău |
Data publicării:
Nico a fost infectată pentru a doua oară
Nico a fost infectată pentru a doua oară

Nico a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Nico a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19. Cum se simte artista acum: "Mi-am făcut acasă 3 teste..."Descriere foto: Nico, sursa instagram

Nico a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Nico a povestit că a ieșit recent din izolare. Artista s-a infectat pentru a doua oară cu virusul care a împânzit o lume întreagă, însă nu știe de unde l-a contractat. Vedeta a mărturisit că a început să se simtă rău, avea amețeli, dureri de cap și febră, motiv pentru care a decis să facă mai multe teste rapide acasă, care i-au arătat rezultatul negativ. Acesta și-a dat seama că ceva nu este în regulă, astfel că a decis să meargă la spital, acolo unde a făcut un test PCR. Din nefericire, acesta a ieșit pozitiv. Ulterior, Nico și-a anunțat medicul de familie. Din fericire, artista a contractat o formă ușoară a virusului, în comparație cu prima dată când a fost infectată cu virusul ucigaș.

„Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative. Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de Covid și a fost foarte ok.

Citește continuarea pe Spectacola și alfă cum a evoluat starea artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel