Pacient vindecat de COVID-19, nu poate face recuperare: motivul incredibil

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Un pacient care s-a vindecat de COVID-19 dar ar nevoie de recuperare din cauza distrugerilor pe care le-au suferit plămânii săi nu poate beneficia de aceste servicii medicale din cauza unor deficiențe ale sistemului sanitar.

Un pacient vindecat de coronavirus dar care a rămas cu sechele nu poate face recuperare, deoarece singurul spital în care se poate face acest lucru, Spitalul „Marius Nasta”, este declarat „spital COVID”.
Mărturia bărbatului este cutremurătoare. El relatează că după ce a fost declarat vindecat de COVID-19 i s-a spus că poate să meargă acasă, pentru că la radiografie nu a mai apărut decât o mică pată la plămânul drept, fiind vindecat în cea mai mare parte.
„Când am ieșit din spital, am făcut un computer tomograf să văd care e situația reală, iar plămânii erau amândoi inflamați, mi se vedeau zone în care oxigenul nu mai pătrunde, pentru că plămânii nu mai au flexibilitate și nu se mai dilată.
Am încercat să fac operațiunile de recuperare, am alergat pe niște piste greșite. Specialiștii mi-au spus toți să ajung la Marius Nasta, acolo e singurul loc unde se pot face aceste recuperări în București”, a spus el la Antena 3.
din păcate, pentru că spitalul tratează doar pacienți cu COVID-19, bărbatul nu a putut beneficia de recuperarea specializată. „ Asta e un minus pentru Ministerul Sănătății”, a mai spus bărbatul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel